Ötcsillagos, jakuzzis kemping nyílik az Isztrián júniusban

A félsziget első ötcsillagos kempingje nyílik a tervek szerint június közepén Vabriga település mellett.

A Santa Marina öböl partján a hasonló nevű kempinggel megérkezik a luxus is az Isztriára. A 4,5 hektárnyi területen közel 500 vendéget tudnak majd fogadni a 30 alkalmazott segítségével. Az építők szerint közel 10 év kellett, amíg az ötletből valóság lett és nem mellékesen 45 millió kuna (kb. 1,9 milliárd forint).

A tulajdonos már régóta szeretett volna egy kisebb kempinget építeni Porec közelében. Tíz évvel ezelőtt talált rá a mostani helyszínre és elkezdte egyesével felvásárolni a telkeket az akkori tulajdonosoktól. Évekbe telt, amire elkészültek az engedélyeztetési tervek és megszerezték az összes engedélyt az építkezéshez.

20180417santamarina terasz

A tulajdonosok szerint a környék már bővelkedik 3-4 csillagos szállásokban, ezért úgy döntöttek, hogy egy ötcsillagos kempinget építenek, amely jobbára csak az elhelyezkedésében hasonlít egy hagyományos kempingre, kínálatában már inkább egy szállodára.

A legolcsóbb helyeken 110-120 négyzetméteres parcellák várják a vendégeket. Az összes parcellához bevezették az áramot, a vizet, megoldották a szennyvízelvezetést, valamint egy parabola tévé is benn van a díjban.

20180417santamarina medence

A luxusra vágyókat nyolc nagyobb sátor várja, valamint 54 darab, 62-72 négyzetméteres luxus lakókocsi. Utóbbiak közül kilenc igazán exkluzívnak mondható, hiszen ezekhez külön jakuzzi tartozik, amelyet a ház előtti 28 négyzetméteres teraszra építettek. Az olcsóbb helyek kempingezői sem maradnak szabadtéri strand nélkül, két medence is épült a kemping területén.

A tervek szerint a kemping egész évben üzemel majd, ezért fűthető lakókocsikat telepítettek.

Forrás: glasistre.hr