Híresség az Adrián: 4 millió dolláros jachttal nyaral Beyonce Dalmácia partjainál - Fotókkal!

Így nyaral egy igazi sztár! Az amerikai díva Eric Clapton "Va bene" névre keresztelt, 47,8 méter hosszú luxushajóján érkezett meg Horvátországba, melyet a híres zenész a Forma-1 urától, Bernie Ecclestone-tól vásárolt meg pár éve. Beyoncé egy rövid sétát is tett ma a dél-dalmáciai Cavtat városában. A világ egyik legnépszerűbb énekesnője férjével, a rapper és producer Jay-Z-vel hétfő délután érkezett meg Dél-Dalmáciába.

A 28 éves Beyoncét, és nála 12 évvel idősebb férjét, Jay-Z-t egy másik pár, illetve két testőr társaságában – feltehetően barátaikkal – látták, akik velük tartottak az útra. A cavtatiakat meglepetésként érte a sztár látogatása, aki a jachtról egy motorcsónakkal közelítette meg a partot, majd rövid sétát tett társaival a vízparton.

– Beyoncé szemlátomást nagyon jól érezte magát, egy kék színű tunikát viselt, és smink nélkül is elbűvölő volt – mondták a Slobodna Dalmacija című horvát napilapnak helybéliek.

Az r’n’b díva egyébként nem sokáig élvezte a cavtati kikötő vendégszeretetét, a minden luxussal felszerelt "Va bene" fedélzetén ugyanis ma (kedd) délután tovább hajóztak Mjlet felé. Útközben a Dubrovnik történelmi óvárosával szemközti, lakatlan Lokrum-sziget partjainál is kikötöttek, hogy megmártózzanak a tengerben – adta hírül a 24sata nevű horvát hírportál. Úgy hírlik, Beyoncé és Jay-Z (polgári nevén Shawn Carter) akár szombatig is a horvát Adrián időzhet. Horvát lapértesülések szerint állítólag felkeresik Hvart és Kornati-szigeteket is.

Az énekesnő az idén már járt egyszer Horvátországban. Zágrábi koncertje előtt a szervezők sokat meséltek neki a csodás tengerpartról, Beyoncé (akit a közelmúltban a világ 4. legbefolyásosabb hírességének választott az amerikai Forbes magazin) pedig most személyesen is meggyőződhetett róla: nem túloztak.

Cavtat kikötője minden nyáron teli van luxusjachtokkal. A híres és gazdag emberek nemcsak a dubrovniki repülőtér közelsége miatt választják szívesen úti célul, de azért is, mert itt nem háborgatják a magánéletüket, és többnyire távol maradhatnak a kíváncsi szemek elől. Többnyire..

A luxushajóról…
…4 millió dollárt (700 millió forintot) ér
…Végsebessége 14 csomó
…12 vendég kényelmesen elfér a 6 hálókabinban
…13 fős személyzet szolgálja a vendégek kényelmét
…A fedélzeten jacuzzi is van
…Olasz márvány borítja az óriási ebédlőasztalt 
…A vízisportokhoz szükséges összes kellékkel (2 jet-skivel is) rendelkezik
…Beyoncé és Jay-Z egy hétre 195 ezer dollárért bérelte ki