FacebookTwitterRSS Feed

Élménypark nyílik július 15-én a horvátországi Zára (Zadar) városától harminc kilométerre fekvő Tengerfehérváron (Biograd na Moru) - adta hírül az Index.hr internetes oldalán csütörtökön.

A négy és fél hektáron elterülő Fun Park Mirnovec elnevezésű élménypark Horvátország első tematikus parkja lesz 25 attrakcióval. A vidámpark három témát dolgoz fel: a vadnyugatot, a kalózvárost és az űrt. Minden egyes téma a játék és az attrakció kombinációja, gyerekekre, tinédzserekre és családokra szabva - írta a portál, majd hozzátette: az élménypark programkínálatát gasztronómiai különlegességek, gyermekprogramok, események és koncertek is színesítik.

A park projektjét a Bauso olasz vállalat készítette, amely mintegy 50 hasonló élményparkot tervezett eddig Törökországban, Oroszországban és Szaúd-Arábiában.

20170706terkep

A Mirnovec vállalat 12 millió euró ( 3,6 milliárd forint) fektetett a tematikus park építésébe. A cég a nyitás után is bővíteni kívánja a kínálatot, és újabb befektetéseket tervez. Csak az idén 180 ezer látogatót várnak.

A gyerekeknek 100 kunába (4100 forint), felnőtteknek 190 kunába (közel 8000 forint) kerül majd a belépő.

Szállást keres? Egy próbát megér...