Repülőbiciklivel és extrém hintával bővült a kislődi Sobri Jóska Élménypark

Két új játékelemmel - repülőbiciklivel és extrém hintával - bővült a kislődi Sobri Jóska Élménypark - közölték a komplexum üzemeltetői pénteken az MTI-vel.
Kép: MTI/Vasvári Tamás

Azt írták: a pénteken átadott két új attrakcióval már csaknem ötven játékelem várja a bakonyi élményparkba látogatókat. A két új játékelemet a kalandpark saját forrásból vásárolta, üzembe állításukkal négy új munkahelyet teremtettek.

Az Európában egyedülálló repülőbicikli - airbike - egy kétszázötven méter hosszúságú, tizenegy méter magas függő biciklipálya, ahol egyszerre tízen tekerhetnek át a levegőben egy tó felett. A játékidő öt-tíz perc, tizenkét bicikli áll rendelkezésre. Az extrém hinta tizenegy méter magasból indul, amelynek kilenc méter a legmagasabb kilengési pontja. Az öt-hat perces játékidő alatt egyszerre hárman használhatják.

A közleményben idézték Ovádi Pétert, a térség kormánypárti országgyűlési képviselőjét, aki örömét fejezte ki a kalandpart és a térség folyamatos fejlődéséért.

A 2009 júliusa óta üzemelő kislődi Sobri Jóska Élményparkban az új attrakciók mellett többek közt drótkötélpálya, hajócsúszda, hófánk és bobpálya is színesíti a kínálatot.