Újabb ingyenes WIFI szolgáltatások a montenegrói tengerparton

A montenegrói telefontársaság újabb helyeken szolgáltat.

A múlt hónaptól újabb helyeken használhatják ingyenesen a WIFI szolgáltatásokat a Montenegróba érkező turisták. A montenegrói telefontársaság (Crnogorski Telekom) a fővárosban Podgoricán, és a tengerparton Budván, Kotorban, és Herceg Noviban épített ki újabb, un. hotspotokat, ahol a turisták az internetre csatlakozhatnak.

Az újabb tengerparti lehetőségeket az alábbi helyeken találjuk: Herceg Noviban, a telefontársaság két irodájában a Njegoševa és a Hercegovačke Brigade utcákban, a Nikola Đurković téren, valamint két információs pontnál a Krušo vendéglő és a CKB Bank mellett.

Kotor - Fegyverek tere ((Trg od Oruzja) - ingyenes WIFIKotorban az Óváros bejáratánál található információs pontnál, és a telefontársaság a város legnagyobb terén (Trg od Oružja) működő irodájában.

Budván az új szolgáltatásokat egyelőre csak a telefontársaság boltjaiban elérhetőek, de a tervek szerint hamarosan újabb hotspotokkal bővül a város.

A szolgáltatás igénybevételéhez be kell jelentkezni a wifi.t-com.me oldalra, ahonnan egy rövid regisztráció után megkapjuk a belépési kódokat. A rendszer 60 perc WIFI használat után kidobja a felhasználót, ilyenkor újra be kell lépni. Egy héten maximum 50 órán keresztül lehet igénybe venni a szolgáltatást.