Zaton – Bővül az üdülőtelep kínálata

Mivel a Zaton üdülőtelepre örvendetes módon évről évre egyre több kül- és belföldi turista érkezik, igény támadt a szálláshely kapacitások kibővítésére.

Ennek szellemében döntött úgy a vezetőség, hogy a közkedvelt üdülőfalun belül új turisztikai-vendéglátó egységeket alakítanak ki. A projekt a komplett üdülőtelepet, a kempinget, az apartmanokat és a tervezett hotelt is kiszolgáló új recepció kialakítását is magában foglalja. A tervek szerint az üdülőfalu közepén, 50.000 négyzetméternyi területen építik meg az Adria legkorszerűbb víziparkját, amely 11 medencével, örvényekkel, csúszdákkal és egyéb vízi attrakciókkal várja vendégeit.

Az aquapark mellé egy új szállodát is felhúznának, amely 250 szobával, szabadtéri rendezvényterülettel, egy konferenciák, vásárok és sportrendezvények megtartására is alkalmas létesítménnyel, valamint egy fedett uszodával lesz felszerelve. A projekt legkiemeltebb vállalkozása a „Dalmát falu”, amellyel a fenyőerdőben 80 000 négyzetméternyi területen 550 mobilház kihelyezését tervezik.

Zaton egy közkedvelt nyaralóhely, amely két történelmi város - Nin és Zadar – között helyezkedik el, az előbbitől két, az utóbbitól pedig 15 kilométerre.

Zaton egyedülálló ötvözete a jellegzetes dalmát architektúrának, a kellemes délszaki klímának, a megóvott természetnek, a gazdag kultúrtörténeti örökségnek és a nyüzsgő turisztikai mindennapoknak.