Dalmáciai esküvő? Miért is ne!

Ez abszolút érthető, hiszen az Adria partján, azon belül is Dalmáciában minden adott, ami egy romantikus esküvőhöz kell: napfény, tenger, történelmi környezet.. Ideális terep lehet az "igen" kimondásához, és akár egy azt követő szabadtéri lagzihoz - persze annak, aki megteheti.

Egy spliti székhelyű esküvőszervező cég szerint most, hogy Horvátország egyre közelebb kerül az EU-s csatlakozáshoz, növekvő érdeklődés figyelhető meg külföldi párok részéről is, akik nálunk, a horvát tengerparton szeretnék összekötni életüket.

Az immáron három éve működő cég vezető rendezvényszervez munkatársa, Milda azt mondja, növekszik azok száma, akik az esküvői előkészületeket inkább a profikra bízzák. - Egy szép esküvőt megszervezni nem könnyű, még nehezebb megtalálni a megfelelő helyszínt. Aki viszont esküvőszervezőket bíz meg, sok stressztől és bosszankodástól kímélheti meg magát.

Korábbi ügyfeleik, a brit Susannah és Mark Hvar szigetén esküdtek örök hűséget egymásnak, és legjobb emlékeik között őrzik a napot. - Minden tökéletes volt, Horvátországnál szebb helyszínt el sem tudtunk volna képzelni az esküvőre, és a nászútra!

Nos, ez is egy szempont. Kíváncsian várjuk Olvasóink véleményét is!