Június 17-től közvetlen buszjáratok indulnak a horvát tengerpartra

A FlixBus nemzetközi távolsági buszszolgáltató növeli kínálatát. A koronavírus világjárvány kapcsán bevezetett korlátozások európai szintű lazításával párhuzamosan, a húsvét és a főszezon közeledtével számos útvonalon nő a járatsűrűség, így Magyarországról is több utazási lehetőség érhető el. A nyári menetrend is egyre bővül, már foglalhatók a Budapestet az Adriával összekötő nyaralójáratok.

Budapestről Zágrábba is minden nap indulnak távolsági buszok, a tavaszi időszakban csütörtök és hétfő között napi háromszor.

Már foglalhatók utazások a FlixBus hálózat horvátországi tengerparti úti céljaira is. A közvetlen távolsági buszos összeköttetések 2022. június 17-től indulnak Budapestről, emellett Siófokon is lesz felszállási lehetőség.

A nyaralni vágyók a szezon során minden pénteken és vasárnap utazhatnak éjszakai járatokkal az Adriára, ezekkel Zadar, Biograd, Pakoštane, Pirovac, Vodice, Šibenik, Trogir és Split érhető el átszállás nélkül. Visszafelé szombaton és hétfőn indulnak buszok Split irányából. Egy átszállással további indulási időpontokból is lehet választani.