Kutyastrandok, amelyekre el kell vinned a szőrös kedvencedet

Az utazás mindig szórakoztatóbb, ha barátokkal együtt utazik. Méghozzá az ember legjobb barátjával!

 Akár az aktív vagy a pihenéses üdülést szereti, Horvátország a legjobb választásnak bizonyul. Az üdülés szóra a legtöbb embernek a strand, a tenger jut eszébe, hát akkor miért ne adná ezt a lehetőséget a négylábú barátjának? Fedezze fel, hogy mely legszebb horvátországi strandokon élvezhet a kedvencével, hogy mindketten felejthetetlen üdülésre emlékezzenek!

A strandok királynője

Mindenképpen a legismertebb és kihagyhatatlan kutyastrand a crikvenicai Podvorska plaža. E többszörösen díjazott strand a legmodernebb felszereléssel rendelkezik, és minden bizonnyal minden kutyánál és gazdájánál pozitív „wow“ benyomást kelt. A strand legnagyobb különlegessége mégis az első kutyakávézó, ahol igazi jó pofák gyülekeznek. Közismert, hogy a kutyák mennyire hűek, így tehát hű vendégek is, mert imádják ezt az újdonságot – a kutyáknak való fagylalt, csipsz és sör kínálatát! Ha kutyájának nem is Rex a neve, ott egész biztosan úgy fogja magát érezni, mint egy király!

 kutyastrandok 1.0.1

Kvarner

A Kvarner még sok más lehetőséget nyújt a kutyaparadicsomi élvezethez. Például, a Baškában levő Vela plaža strand, amelynek híres türkiz tengere és homokja miatt nyáladzik a szája mind a kutyának, mind a gazdájának. Semmivel sem kevésbé érdekesek a Njivice-ben levő Kijac strand, a Veli žal strand Mali Lošinj-szigeten, az Opatija és Ičići közötti Punta kolovi, a senji Vlaška-öböl és néhány kis strand Rijekában. Minden kutya HUNDert Punkte-t adna ezeknek a strandoknak!

 kutyastrandok 1.0.2

Isztria

A gyönyörű strandok és naplementék mellett, Isztria kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy dinamikus és aktív legyen az üdülése! Medencék, tenisz és squash pályák, minigolf és sok más aktivitás garantálja, hogy az üdülése semmiképpen ne legyen unalmas. A legjobb tréninget és bemelegítést a kutyájával az egyik kutyastrandon végezheti el Horvátország e gyönyörű részében, mint amilyenek a Verudela, Saccorgianna vagy a Štinjanska-öböl Pulában, a Lona-öböl, Cuva vagy a rovinji Borik-Figarola, valamint Rovinjban a camp beach Istria. Who let the dogs out?!

 kutyastrandok 1.0.3

Dalmácia

Közismert, hogy a kutyák a legjobb kísérők, és a strandokon ideális társaság lehetnek! Próbálja ki szerencséjét különböző kutyastrandokon Splitben, mint amilyenek például a Kašjun és Kaštelet északnyugati része, a Zlatni rat Bolban és a Mlina Dubrovnikban. A Komižában levő Vartalacon forró lesz a hangulat, hiszen amellett, hogy kutyáknak való, a strand egyben vulkanikus eredetű!

 kutyastrandok 1.0.4