Fedezze fel Svájc városait “CityCard” kedvezményekkel!

A Basel Tourism olyan sokrétű szolgáltatáscsomagot állított össze, amelynek a szállodai szoba mellett részét képezi a számos múzeumba érvényes múzeumi és a nyilvános közlekedési eszközök használatát biztosító közlekedési bérlet is.

Ha Ön a zuerich.com internetes oldalon foglal szállodai szobát, a Zürich Tourism megajándékozza Önt egy 24 órán át érvényes ZürichCARD-dal, amely többek között az alábbi szolgáltatások igénybevételére jogosít: villamos, busz, vonat, hajó és sikló korlátlan használata Zürich területén (beleértve a zürichi repülőtér és Zürich belvárosa közötti közlekedést, valamint az Uetlibergre vezető vasutat is), belépés Zürich valamennyi múzeumába, 10% kedvezmény egyes zürichi üzletekben, kulináris meglepetés a meghatározott zürichi éttermekben elfogyasztott főétkezések után, valamint a zürichi kirándulásokra és esti szórakoztató programokra és a Zürich Tourism által kínált szuvenírekre és városnézésekre igénybe vehető különböző kedvezmények.

A „Geneva Pass“ segítségével könnyedén felfedezheti Genf minden apró szegletét. A kedvezményes kártya 37 különböző szolgáltatást kínál részben ingyen vagy kedvezményes áron. A múzeumi belépőket, kirándulásokat, hajókázást, bevásárlást és sportolási lehetőségeket tartalmazó kártya 1, 2 vagy 3 napra is kiváltható 25, 35 vagy 45 svájci frank (kb. 19, 27 és 35 euró) értékben.

A művészeti alkotások vagy a technika vívmányai iránt érdeklődik inkább? Esetleg a dinoszauruszok nyomába indulna? Bázel kulturális élménykínálata széles palettán mozog, és a múzeumbérlet segítséget nyújt ezen élmények megszerzésében. A Basel Tourism kihagyhatatlan ajánlata a kb. 74 eurótól kapható „múzeumcsomag“, amely az alábbi, egy főre vonatkozó szolgáltatásokat foglalja magába: a választott kategóriának megfelelő szálloda kétágyas szobájában eltöltött éjszaka reggelivel, tömegközlekedési eszközök használata, valamint Németország, Franciaország és Svájc több mint 190 múzeumába belépést biztosító 24 órás múzeumi bérlet.

A Montreux Riviera kártyát minden vendég ingyen megkapja, aki Montreux Riviera térség (Montreux, Vevey, Lavaux) valamely szállodájában száll meg. A kártya számos szolgáltatást biztosít, így például a tömegközlekedési eszközök használatát a térségben, vasúti vagy hajós kirándulásokra vonatkozó 50%-os kedvezményt, a “Csodálatos Alpok” túra részvételi díját, valamint múzeumokba és vidámparkokba szóló belépőjegyet. 

(Svájc Turizmus)