Kapcsolat

Nyárilap: még a határ előtt, hírek első kézből az Adriáról

Nyárilap: még a határ előtt, hírek első kézből az Adriáról

Az utóbbi években, de főleg az idei nyáron az Adriára készülő magyarok egyik legfontosabb hírforrásává vált a horvátországi és montenegrói tengerpart turisztikai híreit összegyűjtő oldal.

Ezen a nyáron jelentős látogatottságot könyvelhetett el az oldal, hiszen a mostani helyzetben sokan ki vannak éhezve a naprakész és megbízható hírekre Horvátországból. Nincs még olyan híroldal, amely naponta szemlézi, hogy mi történik Horvátországban, és a magyar turisták ugyanazokhoz az információkhoz jutnak, mint a helyiek.

A napi hírek mellett sokan kíváncsiak arra, hogy hány fokos az Adria Horvátország különböző pontjain, hol vannak traffipaxok, vagy melyik benzinkúton mennyibe kerül a benzin. Az autópályadíjat a térképen egyszerűen ki lehet számolni, menetközben is láthatjuk, merre tartunk.

A szerkesztőség olyan turizmus őrültekből áll, akik szabadidejükből áldoznak arra, hogy egy-két érdekes hír felkerüljön az oldalra. Ez persze azt jelenti, hogy néha ritkábbak a hírek, néha vannak fontosabb dolgok is, de amikor egyre több köszönet és elismerés érkezik hozzánk, akkor mindig új erőre kapunk, hogy szállítsuk az újabb híreket.

Nem tukmálunk senkire szállást, nem adunk el utakat, csak szeretjük a környékünk szépségeit. Az oldal célja, hogy olyan friss hírekkel szolgáljon a környező országokból, amelyek érdekesek lehetnek az odautazó turisták számára. Főleg olyan napi híreket szeretnénk közölni, amelyek nem kerülnek be az országos hírszolgáltatók hírei közé, de érdekes lehet a turisztikai célpontok után érdeklődőknek. Nem akarunk csak "jó" vagy csak "rossz" híreket közölni, egyszerűen azt közöljük, ami van, ami történik az adott országban.

Ez egy független honlap, nincsenek érdekeltségeink utazási irodákban, szállásokban, kevés szabadidőnkben próbáljuk időről-időre friss tartalommal megtölteni. Röviden ennyi, reméljük, hogy tetszik, amit csinálunk.

Honlap: https://www.nyarilap.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/nyarilap.hu/
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.