A hivatásos és a szabadidős kerékpárosoknak az elsődleges úti cél listáján a Tenerife és a Gran Canariu szerepel, de kevesen ismerik a Kvarner régiót. E régió a horvát tengerpart északi részén helyezkedik el, amely az egyik legtagoltabb tegerpart a világon. Milyen titkokat rejt a Kvarner, fedezze fel itt!

A Sv. Jure a Biokovo-hegy legmagasabb csúcsa, és Makarska város felett emelkedik. Meghódítása különleges élmény a kerékpárosok számára.

Készül a sorsdöntő „igenre”, de még nem találta meg az ideális helyszínt?

A horvátországi adriai tengerpartot több, mint 1000 sziget díszíti, amely a szél, a tenger és a kő sokéves közös munkájának az eredménye.

Az utazás mindig szórakoztatóbb, ha barátokkal együtt utazik. Méghozzá az ember legjobb barátjával!

Mindannyiunknak ismerős az érzés. Munka közben egyszerre csak elvándorolnak gondolataink. Gyönyörű tájakról, napsütéses napokról, kristálytiszta tengerről, kiváló ételekről és borokról álmodozol.

Az Adriai-tenger látványos, végtelen partja érthető módon Horvátország legnagyobb turisztikai vonzereje. Ha mégis másfajta élményre vágynál, például egy olyan helyre ahol a hegyek és a tenger találkoznak, az ország északi részén található elragadó kis térség egy őserdőkkel, nevezetes barlangokkal, festői hegyekkel teli, egyedülálló növény- és állatvilágú tájra vezet téged.

A kastélyok nem csupán olyan impozáns építmények, melyekről csodálatos kilátás nyílik a környékre, hanem olyan helyek is, melyekben újjáélesztheti a múltat és megtudhatja, hogyan éltek régen az emberek.

Közismert tény, hogy az Adriai-tenger horvát partvidékének legszebb ékessége az 1244 sziget. Kevésbé ismertek, de nem kevésbé lenyűgözőek azok csúcsai. Először is – közvetlenül a tengerből emelkednek ki.