Típus: Kiépített Elhelyezkedés: Öbölszerű Part hossza: 290 m

A Maslinica resort hibátlanul berendezett strandjának összhangjáról és tisztaságáról talán legtöbbet a Kék zászló mond, mely büszkén lobog a strand felett, és mely garantálja a minőséget és a tenger tisztaságát. A hosszú, fehér aprókavicsos strand, mely csillog a napsütésben, és a kék végtelen, mely a homokos sekély részből fokozatosan mélyül, rejtélyes mélységekig, tökéletes az úszók részére, de azok számára is, akik még csak most tanulnak úszni.

Fontos kihangsúlyozni, hogy Maslinica az egyetlen strand a környéken, mely büszke tulajdonosa a szerkezetnek, mely elősegíti, hogy a mozgássérültek is be tudjanak menni a tengerbe.

A vendégeknek egy sor felszerelés és szolgáltatás áll rendelkezésére, mint az öltözőkabinok, tusolók, valamint a napozóágyak és napernyők bérlése. Mindez csak néhány lépésre található a kávézóktól, éttermektől, gyorséttermektől és boltoktól.

De Maslinica többet kínál a napnál, medencénél és tengernél. Felnőttek és gyermekek számára egyaránt jónéhány vízi tevékenység biztosított, a szórakoztató aqua fun-tól, az úszó vízi parktól kezdve, mely különféle eszközöket kínál, mint a trambulin, mászókák, különféle akadályok és kis csúszda, egészen a nagy csúszdáig a strand mellett, mely kedvelt a fiatal, de az idősebb vendégek körében is.

Lehet csónakot bérelni, részt lehet venni csónak vízre tételében és kihorgonyzásában (a Rabaci Kikötői Parancsnoksággal együttműködésben) és vízibiciklit lehet

Típus: Kavicsos
Elhelyezkedés: Öbölszerű
Megközelítés: Aszfaltos út, gyalogösvény
Parkolás: Igen
Kék zászló: Igen
Meredekség: Közepesen
Tisztaság: Átlagos
Kutyabarát: Nem
Nudista: Nem
Part szélessége méterben: 28 m
Part hossza: 290 m
Kialakítása: Kiépített
Víz sótartalma: Közepes
Növényzet: Kevés
RABAC Időjárás
Útvonaltervező