Stella Maris Laguna

Típus: Kiépített Elhelyezkedés: Öbölszerű Part hossza: 652 m

A Stella Maris Resort-ban, a „Goran Ivaniševićˮ ATP stadion közelében helyezkedik el a Stella Maris Laguna strand. A strand Umag központjától 3 km-re található. A strand már évek óta dicsekedhet a Kék zászlajával, a vendégek pedig széleskörű kínálatból választhatnak itt.

A strandot fenyőerdő övezi, a lagúnára pedig egy híd vezet át a szárazföldről. Mivel lassan mélyül a partja, különösen alkalmas a kisgyermekes családok számára. A strandon nyugágyak és napernyők bérelhetők, valamint számos sportolási lehetőség és széles gasztronómiai kínálat várja a vendégeket.

A strandot személygépkocsin kívül, a gyermekek számára kimondottan érdekes kisvonattal, vagy a Park and Ride rendszerből bérelt kerékpárral lehet megközelíteni.

A településen megtalálható egy Istria Experience tájékoztató központ is, ahol számos információt kaphat az Isztria-félsziget által nyújtott élményekről, ajándékok bő választéka várja a vendégeket, vagy kerékpárt bérelhet a Park and Ride rendszerből. A tájékoztató központ májustól szeptemberig tart nyitva.

Típus: Kavicsos
Elhelyezkedés: Öbölszerű
Megközelítés: Aszfaltos út, gyalogösvény
Parkolás: Igen
Kék zászló: Nem
Meredekség: Közepesen
Tisztaság: Átlagos
Kutyabarát: Nem
Nudista: Nem
Part szélessége méterben: 21 m
Part hossza: 652 m
Kialakítása: Kiépített
Víz sótartalma: Közepes
Növényzet: Elegendő
UMAG Időjárás
Útvonaltervező