Flixbus: 11 horvát tengerparti település érhető el közvetlenül Magyarországról

Split

Ismét átszállás nélkül lehet utazni Magyarországról a horvát tengerpartra menetrend szerinti távolsági busszal. A FlixBus idén 11 nyaralóhelyre kínál közvetlen összeköttetést.

Az Isztria és Dalmácia is elérhető távolsági busszal

Magyarországról a hét öt napján, szerdától vasárnapig indulnak éjszakai járatok Isztriára és Dalmáciába. Az északi partszakaszon Rijeka, Opatija, Pula és Rovinj, a dalmát régióban Zadar, Biograd na Moru, Pakoštane, Pirovac, Šibenik, Trogir és Split érhető el zöld busszal. A magyar utasok Budapesten és Siófokon is fel tudnak szállni a járatokra. A fővárosból kevesebb mint hét óra alatt a tengerpartra érhetnek a nyaralók távolsági busszal, a Balaton-partról pedig megközelítőleg öt és fél óra az út a legközelebbi vízparti úti célig, Rijekáig.

Az ellenkezőirányú közlekedés során is heti öt napon, hétfőn és csütörtöktől vasárnapig indulnak a FlixBus járművei Magyarországra.
A FlixBus nyári járataival az utasok gyorsan és kényelmesen eljuthatnak az említett lenyűgöző városokba, és felfedezhetiki a tengerpartot, történelmi látnivalókat vagy élvezhetik a kulturális eseményeket.